Què fem

Aula Codi

Divulgació científica

https://www.aulacodi.cat/

AulaCODI és un projecte de divulgació del coneixement científic i humanístic en la nostra llengua per part de personal investigador d’universitats i centres d’investigació a través de conferències breus de lliure accés a la xarxa. Diuen que el saber no ocupa cap lloc, doncs bé, volem comprovar-ho de la mà de professionals d’àmbits tant diversos com ara la biologia, la neurociència, la microbiologia, el dret, l’astronomia, la filosofia i la història, entre altres.

Poder gaudir d’un tracte proper amb aquelles persones que dediquen els seus esforços diaris a enriquir el nostre coneixement col·lectiu no només és un vertader goig, sinó que ens apropa a entendre i valorar la ciència i la investigació que produïm a les universitats públiques del nostre territori. Podeu trobar-nos tant al portal web www.aulacodi.cat com a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Amb AulaCODI, nodrir-se del coneixement més enriquidor i compartir-lo amb la vostra gent a les xarxes socials està només a un “click”!

AulaCodi.cat és un projecte editat per la Fundació Cultural Jordi de Sant Jordi CV